I PBU får du mere pension for pengene ...

I Pædagogernes Pension passer vi godt på din opsparing. Du får en rente, som er baseret på det direkte afkast af investeringerne. Sådan har det været de sidste 13 år - og det har i gennemsnit givet 5,3 pct. i rente pr. år.

Her på siden kan du læse om, hvorfor din pension er skræddersyet til pædagoger - og så kan du se eksempler på, hvor meget supplerende opsparing betyder for den pension, du vil få udbetalt.

Renten i 2018
Som medlem af PBU får du en rente baseret på det direkte afkast. Her nedenunder kan du få en status på renten i 2018. 

Renten i 2018

Log på - og få målrettet information

Vi ved hvem du er, når du er logget på - og dermed kan vi målrette informationen på denne side lige præcis til dig. Du logger på med NemID øverst på siden.

Omkostninger i bund

Samtlige medlemmer betaler i 2019 et fast beløb på 348 kr. Det finder du ikke meget billigere andre steder - og det betyder mere pension for pengene til dig ...

 

Læs mere her

Pensionspakken er skræddersyet til dig

I PBU kender vi pædagogerne. Og det afspejler Pensionspakken, som er tilpasset en typisk pædagogs økonomi - hele vejen igennem.

 

PBU Ekstra - en attraktiv privat opsparing

PBU Ekstra er med garanti billigere end din bank. Du betaler nemlig 0 kr. i oprettelse og 0 kr. i administration.

 

Mange pædagoger sparer ikke nok op til pension. Hvis du har det økonomiske råderum, er det derfor en rigtig god idé selv at spare mere op til pension. Med PBU Ekstra går alle dine indbetalinger ubeskåret til din opsparing til pension - og pengene trækker samme gode rente som din PBU-pension.

 


Flyt din bankopsparing

Hvis du har en privat pensionsopsparing i en bank, kan vi godt love dig, at du betaler  mindre for den i PBU Ekstra. Ring til os på 70 11 20 11 og hør mere. 

Læs mere om ekstra opsparing

Opret en PBU Ekstra på et øjeblik
  • Hele din indbetaling går direkte ind på din opsparing
  • Renten svarer til det direkte afkast af investeringerne
  • 7,5 pct. i årlig gennemsnitlig rente siden 2009

Saml dine pensioner i PBU

Du har muligvis pension stående et andet sted. Det har du, hvis du fx tidligere har arbejdet som pædagogmedhjælper eller lærervikar.

Det er en rigtig god idé at flytte disse penge til PBU. Så får du bedre overbblik - og betaler kun for administration ét sted. Det er også mere pension for pengene ...

Saml dine pensioner